2n Premi Categoria Innovació – Premis Ampans

2n Premi Categoria Innovació – Premis Ampans

Ens enorgulleix haver guanyat el 2n premi de la categoria d’innovació del VIII PREMI D’INVESTIGACIÓ I D’INNOVACIÓ SOBRE DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL I TRASTORNS DEL DESENVOLUPAMENT de la Fundació Ampans.

Volem agrair de part de tot l’equip de l’ACSXF a l’Anna Minguella González, educadora de l’Associació, que és qui ha desenvolupat el treball guanyador del 2n premi: “Programa d’autonomia personal pel maneig del sistema monetari en persones amb Síndrome X Fràgil” i també a Fundació Ampans pel reconeixement.

El jurat ha valorat l’impacte de l’ús de sistema monetari en la independència de la persona amb disversitat, el rigor metodològic del programa, la interrelació d’aspectes cognitius amb aspectes relacionals, el detall minuciós de les activitats realitzades, els resultats obtinguts i l’aplicabilitat del programa.

Aquest sistema l’apliquem amb els nostres nois i noies del programa PdA, amb el treball del sistema monetari assoleixen un major grau d’independència a l’hora d’enfrontar aquest aspecte tan quotidià en el seu dia a dia, com podreu observar en el contingut del següent vídeo: