#AXTODASLASX, LA CAMPANYA DE LES “X” SOLIDÀRIES EN INSTAGRAM A FAVOR DE LA SÍNDROME X FRÀGIL

#AXTODASLASX, LA CAMPANYA DE LES “X” SOLIDÀRIES EN INSTAGRAM A FAVOR DE LA SÍNDROME X FRÀGIL

 width= width=

 

 

 

Nota de premsa.

Barcelona, 3 de desembre de 2020.

Coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat, l’Associació Catalana de la Síndrome X Fràgil, juntament amb Compass Group, empresa de referència en el sector de la restauració, celebren la finalització de la campanya solidària en Instagram “#aXtodaslasX a favor de les persones amb Síndrome X Fràgil”.

La Síndrome X Fràgil, malgrat ser molt poc coneguda, és la primera causa de diversitat intel·lectual hereditària, i en la tasca de poder fer difusió de la mateixa i de recaptar fons per a poder continuar ajudant a les persones amb X Fràgil, s’ha dut a terme la campanya #aXtodaslasX juntament amb la col·laboració de Compass Group.

La campanya ha consistit a pujar una fotografia a l’Instagram realitzant una “X”. Compass Group es va comprometre en la seva col·laboració amb l’associació, a realitzar una donació d’1€ per cada persona que pugés en el seu Instagram la seva “X”, fins a un màxim de 2.500€.

La campanya ha comptat amb la participació i el suport d’artistes, xefs de prestigi i periodistes del nostre país com per exemple Leticia Dolera, Francesc Orella, Judit Neddermann, Quim Masferrer, Pepe Rodríguez i Jordi Cruz de MasterChef, Iván Massagué, Álvaro Cervantes, Manuel Burque, María Moya o Jordi Ríos, entre molts altres. Gràcies a la seva col·laboració, s’ha pogut fer una major difusió d’aquesta, i encara més important, s’ha pogut arribar a moltíssimes persones per a donar a conèixer aquesta síndrome minoritària.

Aquest matí, Lidia Méndez, presidenta de l’Associació Catalana Síndrome X Fràgil juntament amb Joan Vergés, Education – Sènior & Social Director de Compass Group i Rafael Cortés, president de la Fundació Eurest España, han fet balanç de la campanya i s’ha realitzat el lliurament de l’aportació econòmica de 2.500€ a favor de l’Associació.

“Amb aquesta donació econòmica, i en el marc de l’activitat de Responsabilitat Social que realitza Compass Group a Espanya, posem el nostre petit gra de sorra per a sumar esforços i perquè els afectats per la Síndrome X Fràgil i les seves famílies puguin continuar comptant amb la magnífica labor que l’Associació duu a terme”, ha destacat Joan Vergés.

Per part seva, Lidia Méndez ha afirmat que “l’Associació treballa per a poder millorar la qualitat de vida de les persones afectades i per a facilitar la seva autonomia”.

PER A MÉS INFORMACIÓ:

Equip de comunicació de l’Associació Catalana de la Síndrome X Fràgil

comunicacio@xfragil.cat

Telèfon: 93 217 09 39