Preguntes freqüents

Qualsevol persona amb una voluntat sincera d’aportar i implicar-se en la millora de la qualitat de vida de les persones afectades per la Síndrome X Fràgil pot associar-se.

Doncs estem encantats i encantades que vulguis col·laborar i per això et proposem diverses opcions:

Pots destinar part del teu temps lliure a fer voluntariat a l’Associació, et convidem que visitis l’apartat Voluntariat per saber com fer-ho!

Pots col·laborar a través d’un donatiu, fes clic aquí per saber-ne més detalls

O pots associar-te, fes clic aquí per conèixer com.

Sí, pots formar part de l’Associació Catalana Síndrome X Fràgil, et donarem tot el suport que ens sigui possible i podràs com a soci de ple dret, fer ús de tots els seveis i programes en la modalitat online que oferim. Disposem de tallers en format online, Servei d’Assessorament Familiar, Assessorament a professionals que tenen contacte amb persones amb X Fràgil, Grup d’Ajuda Mútua, Grup d’àvies i avis… consulta tots els serveis que oferim aquí

Posa’t en contacte amb nosaltres a info@xfragil.cat , concretarem cita per una trucada i t’ajudarem en tot allò que estigui al nostre abast.

A l’Associació també ens adrecem a professionals de l’educació, per això disposem d’eines per poder-te orientar. Posa’t en contacte amb nosaltres a info@xfragil.cat, concretarem una reunió i eines. També oferim formacions a tot el claustre de professors per conèixer de més a prop la Síndrome X Fràgil i la modificació de conducta.

A més, cada dos anys organitzem de manera regular una formació específica per a professionals. Perquè com més divulgació i coneixement, més inclusió i qualitat de vida.