Patrocini

Sigues empresa amb mirada inclusiva!

Connecta amb la Comunitat, Impacta Vides: Converteix la Teva Empresa en Patrocinadora dels esdeveniments de l’Associació Catalana Síndrome X Fràgil

Amb el teu suport, tenim l’oportunitat de crear un impacte durador. Aquí tens algunes raons perquè la teva empresa consideri el patrocini:

 

  1. Responsabilitat Social Empresarial (RSE): El patrocini de l’Associació X Fràgil no només és una inversió en una causa noble, sinó que també és una demostració clara de la RSE. Contribuiràs al benestar de la comunitat i reforçaràs la imatge positiva de la teva empresa.
  1. Impacte Local i Global: La teva contribució té un impacte directe a nivell local, millorant la vida de les persones a la teva comunitat. Al mateix temps, contribuiràs a augmentar la consciència i l’enteniment global sobre la Síndrome X Fràgil.
  1. Construeix Relacions Significatives: El patrocini ofereix oportunitats úniques per connectar amb la comunitat i altres empreses que comparteixen valors similars. Estaràs formant part d’una xarxa dedicada a construir la societat inclusiva.
  1. Diferència Real: La teva inversió es traduirà directament en suport a programes i serveis que milloraran la qualitat de vida de les persones amb Síndrome X Fràgil. La diferència que fas pot ser quantificada en somriures, oportunitats i creixement personal.

 

Quan parlem de’empreses amb la mirada inclusiva no només parlem de’empreses que fan aportacions econòmiques sinó també d’aquelles que faciliten els seus serveis de manera non-profit.

Posa’t en contacte amb nosaltres a projectes@xfragil.cat o bé omple aquest formulari. Ben aviat ens posarem en contacte amb tu: