Acolliment i acompanyament a les famílies diagnosticades
Associació Catalana Síndrome X Fràgil
Saber-ne més
Uneix-te al moviment solidari
Uneix-te al nostre grup de teaming!
Més info
Previous slide
Next slide

Asociación catalana Síndrome X Frágil

La Síndrome X Fràgil

És la primera causa de diversitat funcional intel·lectual hereditària, es tracta d’un trastorn genètic de transmissió familiar. Algunes de les afectacions que es poden presentar són des de dificultats en l’aprenentatge fins a una disminució important en la capacitat intel·lectual.

Les persones amb X Fràgil

Acostumen a mostrar una sèrie de característiques particulars que inclouen dificultats com per exemple l’aprenentatge o també presenten ansietat social, afectacions que amb els suports adequats es poden fer passes per vèncer aquests reptes.

L’Associació

Treballem per millorar la qualitat de vida de les persones amb Síndrome X Fràgil, per fer-ho ens focalitzem en aspectes importants de la persona com la memòria, l’atenció, l’autonomia i la socialització, afavorint així la realització d’un projecte de vida.

Què oferim?

L’Associació està formada per persones amb familiars amb afectacions de la Síndrome X Fràgil i compta amb un equip tècnic que ofereix un espai de confiança, eines, orientació, formació i suport.

Sabem que el primer diagnòstic representa un moment d’incertesa i preocupació per a les famílies, per això l’Associació esdevé un punt de suport, informació i acompanyament.

Oferim programes específics per a que les persones amb X Fràgil puguin portar a terme el seu projecte de vida afavorint la socialització i l’autonomia, organitzem també tallers tant per a familiars com per a les persones afectades o Grups d’Ajuda Mútua, per posar només alguns exemples.

Col·laboradors

Notícies i Esdeveniments

Un Sant Jordi amb la mirada inclusiva

La Diada de Sant Jordi és una de les dates assenyalades al calendari de floristes, editorials i llibreries. Un dia en què tothom surt al carrer i l’ambient festiu i

Un Sant Jordi amb la mirada inclusiva

La Diada de Sant Jordi és una de les dates assenyalades al calendari de floristes, editorials i llibreries. Un dia en què tothom surt al carrer i l’ambient festiu i

VOLS FORMAR PART

Vols formar part de l’Associació?

Pots fer-ho de diferents maneres. Fes clic i descobreix-les!