Voluntariat

Voluntari/a: la paraula que pot canviar vides, incosa la teva. Si busques una manera significativa de dedicar el teu temps i les teves habilitats, el voluntariat a l’Associació Catalana Síndrome X Fràgil és la resposta. Aquí tens algunes raons per sumar-te al nostre equip:

  • Impacte directe: Fer voluntariat a l’Associació significa tenir un impacte directe i positiu a la vida de les persones amb Síndrome X Fràgil i les seves famílies.
  • Utilitza les teves habilitats: També pots utilitzar les teves habilitats úniques per posar-les a l’abast de l’associació. També ens agrada el voluntariat en el camp de la fotografia, el vídeo, l’arxivística, les manualitats, el teatre… totes les habilitats són útils, si les vehiculem correctament!
  • Creixement personal: El voluntariat et permet créixer personalment. Desenvolupa noves habilitats, millora les existents i amplia el teu coneixement en un entorn ric i divers.
  • Forma part d’una comunitat unida: Al unir-te com a voluntari/a, et convertiràs en part d’una comunitat compromesa amb la inclusió i el suport mutu. Coneixeràs persones amb la mateixa passió que tu i construiràs relacions significatives.
  • Sentit de propòsit: Res dona un sentit de propòsit com saber que la teva contribució fa una diferència real en la vida dels altres. Sigui quina sigui la teva contribució, forma part d’un canvi positiu.

Si necessites més motius per fer voluntariat amb nosaltres, pots llegir l’experiència d’en Matteo fent clic aquí.

Com començar:

Només has de posar-te en contacte amb nosaltres a través d’aquest formulari o enviant un correu electrònic a info@xfragil.cat. T’ajudarem a trobar la millor manera de contribuir amb les teves habilitats i interessos.

Fes el primer pas i converteix-te en voluntari/a avui mateix. La teva ajuda pot fer un impacte significatiu.

Per associar-te omple aquest formulari i ben aviat ens posarem en contacte amb tu: