Celebrem les festes! Trobada de famílies

Celebrem les festes! Trobada de famílies

Ens agrada celebrar, compartir l’alegria, cantar, somriure, ballar i mil coses més que ens generen benestar i felicitat. I és justament això el que vam fer dissabte 17 de desembre, quan, ens vam reunir de nou i de manera presencial per celebrar les Festes.

Feia dos anys que la covid ens obligava a transformar aquest esdeveniment en online, per fi, aquest 2022 ha pogut tornar presencialment la trobada de Nadal de les famílies de l’Associació Catalana Síndrome X Fràgil, tot un esdeveniment farcit de sorpreses i organitzat especialment per encarar les festes de Nadal amb el millor dels somriures.

Per començar a escalfar motors, vam exercitar els dits tot fent una decoració nadalenca! Tota una manualitat amb sentit i útil per engalanar l’arbre o qualsevol racó de casa. Això sí, la purpurina va ser la protagonista absoluta i tal com havia de ser, es va posar per tots els racons haguts i per haver! Llarga vida al brilli-brilli! 😉

I un cop ja teniem feta la manualitat, era l’hora de berenar una bona tassa de xocolata calenta acompanyada de melindros o galetes (o totes dues coses!)… i torrons! Que no en faltin! Ja sabem que a l’època en la que estem els aliments dolços impregnen totes les taules així que nosaltres no podiem ser menys! 

Dies abans de l’esdeveniment, a l’Associació vàrem rebre un missatge molt especial i és que el Pare Noel en persona volia sumar-se a la celebració!

Nervis, neguit, emoció…. però es va fer la màgia,  va agafar el trineu i els rens i amb un no-res es va presentar a la nostra trobada carregat de regals!

Cada nena i nen de l’Associació va rebre una bossa de paper magnífica dins la qual van trobar-hi uns patins i uns fabulosos auriculars, un element especialment útil i beneficiós per a les persones amb X Fràgil, ja que els ajuda a protegir-se dels sorolls externs que els produeixen ansietat i aporta una dosi de tranquil·litat i calma.

Unes paraules d’esperança i agraïment no podien faltar. Va ser Lídia Méndez, la nostra presidenta qui va cloure l’acte amb un missatge ple de bones sensacions, optimisme i com sempre, amb la mirada inclusiva!

Però no podem acabar aquesta crònica sense donar les gràcies més sinceres a les empreses i entitats col·laboradores de l’esdeveniment que han resultat còmplices indispensables: A GiftCampaign pels magnífics auriculars, a La Bolsera per les fantàstiques bosses que contenien els regals, a Fundació El Somni dels Nens per haver fet possible el contacte amb el Pare Noel, a Bon Preu que ens va facilitar els excel·lents productes del nostre berenar nadalenc i a La Salle Gràcia per cedir-nos l’espai.

Bones festes a tothom!

 

 width=