Engeguem el Calendari Solidari amb la X

Engeguem el Calendari Solidari amb la X

Comencem l’any amb una nova iniciativa solidària, el Calendari Solidari amb la X. Pretenem omplir els dies amb celebracions d’empreses i persones que vulguin compartir amb nosaltres una data especial.

Aquesta campanya es desenvoluparà a Instagram. A través de les històries, felicitarem persones en el seu aniversari, casament o perquè hagi assolit alguna fita. D’altra banda, rebrem un donatiu per seguir acompanyant les persones amb la Síndrome X Fràgil i els seus familiars.

RLE International ha estat la primera en sumar-s’hi. Nosaltres felicitarem els seus empleats i empleades en el seu aniversari per Instagram i l’empresa ens farà una donació.

Ara més que mai, necessitem la teva implicació. La pandèmia no ens permet organitzar actes ni trobades per captar fons per als projectes, però la nostra tasca social no ha cessat. Per aquest motiu, et demanem que tu tampoc t’aturis i col·laboris! Només ens has de dir quin esdeveniment vols que difonem al nostre Instagram. Vols que felicitem la teva àvia en el dia del seu aniversari? Una parella en el seu casament? El teu germà per haver acabat la carrera? Contacta’ns a comunicacio@xfragil.cat i t’explicarem com fer-ho.