? Ens unim a WAPSI! La plataforma de compres solidàries

? Ens unim a WAPSI! La plataforma de compres solidàries

Avui us portem una bona notícia! Estem actius com a entitat a WAPSI!

Què és Wapsi?
Wapsi és una plataforma de compres solidàries. El mecanisme és molt senzill! Vosaltres compreu al preu de sempre a la botiga que vulgueu, i si està adherida a Wapsi, un percentatge de la vostra compra anirà destinada a la nostra Associació, però atenció!, aquesta compra no tindrà cap cost extra per a vosaltres! ?

I com és això??
Les botigues volen trobar compradors, promocionar els seus productes o donar-se a conèixer. Per això han arribat a un acord amb la plataforma de Wapsi. En aquest enllaç podeu veure totes les botigues que col·laboren en les compres solidàries que són més de 240, hi ha botigues tan conegudes com Decathlon, Just Eat, La Casa del Libro, Ebay, La Redoute, AliExpress,…

Com puc fer que les meves compres siguin solidàries des de ja!?
Ara que ve el Black Friday i l’època de Nadal, és un bon moment per activar-nos tots/es Wapsi i fer córrer la veu entre familiars i amics i amigues. Instal·lar-ho només són 2 minuts i ja ho tindreu actiu per sempre sense cap cost extra. En la següent gràfica us expliquem com fer-ho:

 width=

Us deixem enllaços directes de cada pas a continuació:

REGISTRA’T: www.wapsi.org
INSTAL·LA FACILITADOR: www.wapsi.org/facilitador-de-aportaciones
BOTIGUES ADHERIDES: www.wapsi.org/tiendas

Si teniu cap pregunta al respecte, no dubteu en fer les vostres consultes aquí.

Nosaltres ja ho tenim actiu, totes les compres online que fem a partir d’ara, estarem donant un percentatge a l’Associació! ?

Gràcies pel vostre temps i la vostra col·laboració!