Memòria 2020: 25 anys fent pinya

Memòria 2020: 25 anys fent pinya

Publiquem la memòria d’activitats 2020, un any marcat pel nostre 25è aniversari, però també per la pandèmia. La COVID-19 no va permetre moltes de les activitats previstes a partir de març, però tampoc va aconseguir aïllar-nos com a entitat. Durant tot l’any vam seguir lluitant en la defensa dels drets de les persones amb la Síndrome X Fràgil i els seus familiars. I per fer-ho possible, vam haver de reinventar-nos i trobar noves maneres d’estar a prop: Les pantalles van ser les nostres grans aliades.

Què hem fet el 2020? 

  • Hem organitzat 5 tallers grupals per a famílies (presencials i virtuals), que van comptar amb la participació de 106 persones.
  • Ens hem trobat en 4 activitats lúdiques, en què van assistir 119 persones: Una sortida a la discoteca Luz de Gas (Barcelona) amb els joves del Programa d’Autodeterminació abans de la pandèmia i, virtualment, el vermut de commemoració del 25è aniversari, un grup a Facebook per compartir les vivències durant el confinament domiciliari i la Trobada de Nadal.
  • Hem seguit donant suport els nens, nenes i joves de l’entitat a través dels diferents programes per promoure la seva autonomia i socialització.
  • Pel que fa a les campanyes de sensibilització i captació de fons, més de 500 persones van width= participar a la campanya #aXtodaslasX, entre elles esportistes com Marc Muniesa, el cantant “Chicuelo”, la xef Carme Ruscalleda, la directora i actriu Leticia Dolera i la periodista Maria Moya. També vam celebrar la 7a edició de la Roda Petita i vam posar a la venda mascaretes solidàries.

Totes les accions realitzades han estat en benefici de la qualitat de vida de les persones que viuen amb la Síndrome X Fràgil a Catalunya i, en especial, de les nostres famílies associades. Gràcies a les 134 famílies i 34 col·laboradors/es per fer pinya amb nosaltres!

Si vols conèixer totes les activitats i les dades econòmiques de 2020, clica aquí.