Omplim el febrer de papallones!

Omplim el febrer de papallones!

Col·laborar amb una entitat social pot fer-se de moltes maneres: oferint el temps a través d’un voluntariat, realitzar donacions econòmiques, prestant serveis professionals en format nonprofit… o fer una recaptació a través de l’organització d’esdeveniments o productes.

Aquesta ha estat la fórmula escollida per An Nu, on dues noies amb molta empenta, entusiasme, destresa i compromís social que han decidit col·laborar amb l’Associació Catalana Síndrome X Fràgil a través de la venda de portaentrepans de roba.

Confeccionats a Barcelona per l’Anna i la Núria, responsables d’An Nu, els portaentrepans son una opció cada dia més coneguda de transportar aliments per esmorzar o berenar. Es tracta d’un producte 

responsable ja que està realitzat al país amb la destresa i professionalitat de l’Anna i la Núria.

sostenible perquè un cop fet servir es posa a la rentadora i es reutilitza

amb valor social perquè el 20% de cada compra va destinat a l’Associació Catalana Síndrome X Fràgil

A més, tots els portaentrepans que formen part d’aquesta acció tenen un denominador comú afegit i és que les papallones són les protagonistes de l’estampat. La papallona aleteja, és fràgil, és hiperactiva, té moltes ganes de viure i… és el nostre símbol.

Amb un preu popular de 10€ (enviament inclòs) i 5 models per escollir (ara 4! perquè un dels estampats ja s’ha esgotat), les comandes es poden realitzar a través de Whatsapp al 600 20 04 34 o 661 89 13 72 fins al 28 de febrer, dia Mundial de les Malalies Minoritàries!

Suma’t a aquesta iniciativa per donar impuls i visibilitat a la X Fràgil, i ajuda’ns a seguir desenvolupant projectes per a les persones amb la Síndrome i les seves famílies en el mes de les Malalties Minoritàries per excel·lència.

 

 width= width= width= width= width=