Sortida d’oci inclusiu de les persones adultes amb X Fràgil

Sortida d’oci inclusiu de les persones adultes amb X Fràgil

[vc_row][vc_column][vc_column_text]No és cap secret que la música afavoreix el benestar i les emocions.

Bona prova d’això són les excel·lents sensacions que van aflorar un matí de dissabte al Museu de la Música de Barcelona, on les persones que formen part del grup PSI adults van poder ser directors d’orquestra i músics experimentats durant unes hores.

El Gamelan és un conjunt d’instruments tradicionals de percussió d’Indonèsia, i gràcies a les indicacions d’en Jordi, vàrem aprendre a respectar els tempos i els ritmes, a fer sonar cada instrument al seu temps, configurant una melodia de xilofons, metalòfons, gongs, tambors i altres instruments d’allò més agradable.

Però qui és que mai s’ha volgut posar a la pell d’un director d’orquestra i donar indicacions amb els moviments de braços i mans? Aquesta va ser l’ocasió perfecta per, un cop assolit el control dels instruments, agafar el rol de director!

Com sempre, les nostres sortides sempre tenen un component de reunió al voltant d’una taula. En aquesta ocasió, un restaurant de cuina oriental va ser l’escenari privilegiat per compartir el dinar, emocions i desplegar les complicitats sorgides durant l’activitat al Museu de la Música.

En totes aquestes accions, a més de fomentar el gaudi del temps lliure amb activitats de qualitat, treballem aspectes relacionats amb la coordinació i cohesió grupal, la millora de comunicació entre iguals i amb persones desconegudes, l’autonomia i l’apoderament.

Els moments d’oci són imprescindibles per desenvolupar la vida diària i gaudir de moments distesos i de qualitat. Per això proposem activitats inclusives on s’aborden conceptes i actituds positives.

Volem donar les gràcies a dues persones voluntàries que aporten part del seu temps lliure i saber fer a acompanyar-nos i donar-nos suport en aquestes sortides: la Dileisi i el Matteo d’HPE.

I ara només queda esperar la propera sortida del Programa de Socialització Inclusiva d’Adults![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”2410,2422,2420,2418,2416,2414,2412″][/vc_column][/vc_row]