Un brindis per nosaltres!

Un brindis per nosaltres!

Algunes de les famílies que formem part de l’Associació ens vam trobar virtualment dissabte. Tot i que enguany no hem pogut celebrar el nostre tradicional dinar de germanor, ens vam voler reunir igualment per compartir vivències i caliu, i brindar per nosaltres, per totes les famílies que formem part de l’entitat i que lluitem dia a dia per millorar la qualitat de vida de les persones amb la Síndrome X Fràgil.

Si no vas poder assistir-hi, volem compartir amb tu igualment el vídeo que l’equip tècnic va preparar amb tota l’estima per a l’ocasió:

I d’altra banda, el vídeo en què la Junta Directiva es va donar a conèixer una mica més:

La nostra presidenta, Lídia Méndez, va aprofitar la trobada per donar les gràcies a totes i tots els socis en general per continuar un any més al costat de l’Associació i, especialment a la Noemí Mañas, que aquest any ha elaborat 194 sabons en forma de rosa per vendre’ls per Sant Jordi a benefici de l’Associació. També al Jose Serrano, que va presentar a la seva empresa la nostra entitat i vam estat escollits per rebre un donatiu. A La Raquel Serra, que sempre lluita per la visibilitat de la SXF i contacta amb persones conegudes per fer difusió de la Síndrome. I al Narcís Estanyol perquè sempre ens dóna el seu suport altruistament davant les dificultats informàtiques.

GAM AMB EDUARDO BRIGNANI

Abans d’aquest brindis lúdic, el psicòleg Eduardo Brignani va acompanyar les famílies que es van inscriure al Grup d’Ajuda Mútua (GAM). Vam crear un espai per expressar els nostres sentiments, inquietuds i testimonis. Gràcies, Eduardo, per posar-nos-ho sempre tan fàcil!